Plluma | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.

18 Sht 17:19 ,

Jan shit flm

170 EUR

12 Gush 12:51 ,

Plluma

120 EUR

09 Qer 22:07 ,

Koqak / kafaz

150 EUR


  • Plluma në kategorinë All Category
  • Pllumat në kategorinë All Category
  • plluma në kategorinë Kafshë shtëpiake
  • Plluma në kategorinë Materiale për ndërtim
  • plluma në kategorinë All Category
  • plluma në kategorinë All Category
  • pllumat në kategorinë Kafshë në fermë
  • Plluma në kategorinë Punë
  • Pllumat në kategorinë All Category
  • plluma në kategorinë Kafshë shtëpiake

Në fillim