Ktm | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.

Dje 13:24 ,

Shite

1 200 EUR

Viti: 1999

  • ktm në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • Ktm në kategorinë All Category
  • ktm në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • ktm në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • Ktm në kategorinë Kros/Enduro
  • Ktm në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • Ktm në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • Ktm në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • ktm duke në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • Ktm në kategorinë Konzolatë për lojëra

Në fillim